Wilde Wijven Magazine

Het Wilde Wijven MagazineHet Wilde Wijven Magazine is:

Een magazine wat zich richt op het Wilde Wijf in jou en hoe je haar meer ruimte kunt geven.

Een magazine die het vrouw zijn viert, vol interessante artikelen over vrouwen zoals jij en ik, over de Wilde Wijven van toen en de Wilde Wijven van vandaag en morgen.

Een magazine met meditaties, creatieve uitspattingen en leuke extra’s.

En het allerleukste is; je kunt je eerste exemplaar gratis aanvragen!

Enthousiast geworden? De andere delen vind je in de winkel!

Wil je meer weten over het magazine of lijkt het je leuk om bij te dragen aan het magazine? Kijk dan op www.hetwildewijf.nl!

Vraag hieronder je gratis exemplaar aan!

cover nr. 1

Yes, het eerste (gratis!) nummer van het Wilde Wijven Magazine is een feit!

Een aantal maanden lang is er achter de schermen hard gewerkt om een e-magazine te maken die geheel gewijd is aan Het Wilde Wijf. En wat is dit leuk om te doen! Ik heb mogen samenwerken met inspirerende vrouwen die mij hun verhaal toevertrouwden en artikelen schreven. Ik ben onder de indruk van en dankbaar voor de medewerking die ik van alle kanten kreeg.

Lieve Wilde Wijven, dank je wel voor jullie verhalen, artikelen, schilderijen, wijze woorden, inspiratie en enthousiasme! Jullie zijn toppers!

Het prachtige schilderij op de cover is van de hand van Helena de Boer. Bezoek haar website hier: http://delachendemaan.webnode.nl/

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier en inspiratie halen uit de verhalen van deze Wilde Wijven als ikzelf en dat we door het delen van onze verhalen, passies en wijsheden we elkaar kunnen inspireren en steunen en een Wilde Wijven Zusterschap kunnen vormen!

Nieuwsgierig geworden?Have fun!

handtekening