Wilde Wijven Magazine!

Het Wilde Wijven Magazine

Yes, het eerste (gratis!) nummer van het Wilde Wijven Magazine is een feit!

Een aantal maanden lang is er achter de schermen hard gewerkt om een e-magazine te maken die geheel gewijd is aan Het Wilde Wijf. En wat is dit leuk om te doen! Ik heb mogen samenwerken met inspirerende vrouwen die mij hun verhaal toevertrouwden en artikelen schreven. Ik ben onder de indruk van en dankbaar voor de medewerking die ik van alle kanten kreeg.

Lieve Wilde Wijven, dank je wel voor jullie verhalen, artikelen, schilderijen, wijze woorden, inspiratie en enthousiasme! Jullie zijn toppers!

cover nr. 1

Het prachtige schilderij op de cover is van de hand van Helena de Boer. Bezoek haar website hier: http://delachendemaan.webnode.nl/

Ik hoop dat jullie net zoveel plezier en inspiratie halen uit de verhalen van deze Wilde Wijven als ikzelf en dat we door het delen van onze verhalen, passies en wijsheden we elkaar kunnen inspireren en steunen en een Wilde Wijven Zusterschap kunnen vormen!

Nieuwsgierig geworden?Have fun!

handtekening

 

 

 

6 gedachten over “Wilde Wijven Magazine!”

 1. Gefeliciteerd! Met je eerste exemplaar en hopelijk zullen er meer volgen!
  Ik heb hem gelezen en hij is erg leuk en vooral informatief!

  Heel veel succes met de volgende!
  liefs
  Diana

 2. Heey Marieke,
  Ik ben nog steeds aan het nagloeien van trots en blijdschap!
  Nogmaals hartelijk gefeliciteerd met het verschijnen van het allereerste Wilde Wijven Magazine. In mijn omgeving is hier hartstikke enthousiast op gereageerd en ik hoop dat er nog vele uitgaven zullen volgen!

  Groetjes, Aca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *